Excursies 2022

 • Almere

  Almere

 • Groningen

  Groningen

 • Nijmegen

  Nijmegen

 • Munster

  Munster

 • Doorwerth

  Doorwerth

In afwachting van de ontwikkelingen rondom maatregelen, zijn wij in volle voorbereiding voor de exursies die we in 2022 willen organiseren. Onderstaand een overzicht van de excursies waar we op dit moment mee bezig zijn. Inschrijven kan al!

 

Zaterdag 26 maart 2022 Excursie Almere 

Als het allemaal mag en kan, dan start op 26 maart de excursie naar Almere, Paul Vlok en Josephine Lappia zijn met de voorbereiding begonnen! 

 

In het weekend van 30 april tm 1 mei excursie Assen & Groningen

Remko Veenstra en Xander Arets zijn gestart met de organisatie van een weekend Groningen. We doen ook Assen aan, we onderzoeken Groningen stad en Groningen Ommeland. Welke ontwikkelingen zijn er op dit moment in de provincie Groningen en Drenthe actueel?

 

In ontwikkeling: 

Excursie Nijmegen - Munster

Wat bindt de steden Nijmegen en Munster? En waarin verschillen ze juist?  We gaan het ontdekken op de excursie met overnachting in Munster. Datum volgt zodra we weer samen mogen reizen

 

Wat in het vat zit…

Excursie 3 duurzame gebouwen

We bezoeken Avolare, de wildopvang in Doorwerth, dat geheel biobased is gebouwd. Het Unilevergebouw in Wageningen, dat energieneutraal is en volgens de strenge eisen van BREAMM gebouwd. Als laatste de Triodosbank, CO2-neutraal en energiepositief en circulair gebouwd. Datum volgt zodra we weer welkom zijn bij de locaties

 

Heb je ook een goed idee of een inspirerende locatie of gebouw voor een excursie? Kijk hier hoe je zelf een excursie kan organiseren!

 

Namens bestuursleden binnen- en buitenland

Xander Arets en Jacques Prins

Publicatiecategorie

Tags

Laatste publicaties