wo 29 mei 2013 - zo 2 juni 2013
| Van A(rne) tot B(IG)

Start/aanvang:

00:00

Einde:

23:45

Maximaal aantal deelnemers

30

Op dinsdag 5 februari om 12 uur start de inschrijving voor de excursie naar Kopenhagen en omgeving. Er is ruimte voor 30 deelnemers. In verband met de reservering van de vliegtuigstoelen volgt de inschrijving voor introducés snel daarna: vanaf 9 februari 12.00 uur.

 

We vertrekken woensdagmiddag 29 mei en komen terug op zondagavond 2 juni.

 

Dit is in grote lijnen het programma, dat we nu aan het uitwerken zijn:

- We vertrekken woensdagmiddag 29 mei om 17.05 uur vanaf Schiphol en landen weer op zondagavond 2 juni om 19.35 uur.

- Bij aankomst in Kopenhagen gaan we meteen Kastrup Strandpark en Amagerbeach bekijken.

- Donderdag 30 mei beginnen we met een wandeling naar Havneholmen en omgeving. Met de metro bezoeken we daarna de wijk Ørestad met o.a. 8house van BIG en Konserthuset van Nouvel.

- Vrijdag 31 mei vertrekken we met de bus naar het Noorden en bezoeken we o.a. museum Ordrupsgaard van Zaha Hadid en een project van Search.  We eindigen in het Louisiana museum en eten daar ook met z’n allen.

- Zaterdag 1 juni bezoeken we de periferie van Kopenhagen: Sluseholmen van Soeters, Teglholmen, Flintholmen, de Bibliotheek van COBE, Superkilen van BIG. Je wordt om ca. 15.00 uur afgezet aan de rand van de binnenstad en kunt de rest van de middag vrij invullen.

- Zondag 2 juni tot slot voor de liefhebbers een bezoekje aan Malmö met o.a. de toren van Calatrava en het kerkhof van Lewerentz, voor we weer in het vliegtuig stappen!

 

De kosten bedragen ca. € 1070 p.p. Dit bedrag is inclusief entreegelden musea, rondleidingen en ca. 2 diners en 2 lunches. Toeslag eenpersoonskamer is € 220. De vliegreis en het hotel worden rechtstreeks door reisbureau SRC in rekening gebracht. De kosten, die via AetA lopen, ramen we op ca € 400 en dat bedrag brengen we als voorschot in rekening.

 

Wil je mee, dan is dit de procedure:

1.       Aanmelden op de site

2.       Inschrijvingsformulier invullen en naar Monique en Marcia mailen (mailadressen vind je onderaan op het formulier)

3.       € 400 overmaken op de rekening van AetA (ook het rekeningnummer staat op het formulier)

 

 

 

Tot ziens,

Marcia Mulder, Aryan Sikkema en Joke Vos.