VACATURE PENNINGMEESTER & SECRETARIS

We zijn opzoek naar versterking van ons bestuur. 

Per 1 juli zit de taak van Juliëtte als penningmeester erop.  Zij heeft goed werk verricht voor AetA, de begroting is op orde en zal het stokje over gaan dragen aan iemand anders.  Heb jij affiniteit met financiën en zou je ons genootschap de komende jaren willen helpen door deze taak op te pakken, dan horen we dit graag. 

Daarnaast zal Sanne binnen het bestuur zich bezig gaan houden met de taken rondom AetA jong, met als doel meer jonge leden te werven en de jonge leden actief te betrekken bij activiteiten. Dit vraagt de nodige aandacht en daarom zijn wij opzoek naar een bestuurslid om de taak van secretaris over te nemen. Ook voor deze functie hebben wij vanaf heden een vacature open staan. 
 
Graag gaan we in gesprek met leden die ons willen helpen bij het vullen van deze bestuursfuncties. Ben jij dat? Laat ons het weten door contact op te nemen met Jan Poolen onze voorzitter, of een mail te sturen naar secretaris@aeta.nl

Publicatiecategorie

Laatste publicaties

    • Tuin huis Heeswijk

    Nieuw lid

    Het timmermansambacht had al op jonge leeftijd mijn interesse. Een schuur waar ik in mijn kindertijd spelend mee aan het bouwen was, werd een afstudeerproject aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam. Tussen 1998 en 2008 was ik werkzaam bij MVSA architecten.

    Nieuw lid

    Mijn naam is Corinne Schrauwen. Ik ben opgeleid als architect (TU Delft) en heb in die rol mogen bijdragen aan vele toonaangevende gebouwen. Wat ik leuk vind aan bouwen is dat je met verschillende mensen, van architect tot bouwvakker, iets tastbaars maakt waar je samen trots op bent.