Update AetA buitenland excursies

AetA over de grenzen.

De excursies naar Chili zijn nu geheel voorbereid, op 12 september is er de laatste voorbereidingsbijeenkomst in Studio Benthem, met de deelnemers en de gids.

Wat is verder al zeker: in het voorjaar gaan we de (uitgestelde) excursie naar Ierland houden, inschrijving dit najaar. Het programma is gereed, er wordt gewerkt aan de gids!

Bijna zeker is de landschapsparkexcursie naar Engeland, zomer 2018. Er is al een voorbereidingsgroep van 3 personen, als er nog iemand mee wil doen graag!

Ook bijna zeker is een korte houtexcursie naar Oostenrijk e.o., ook in 2018. We denken aan een openbare thematische bijeenkomst om het doel van de excursie te verfijnen. De datum is nog niet vastgesteld, jullie horen nog! Maar ben je geïnteresseerd, meldt je want de voorbereidingsgroep is nog te klein.

Dan zijn er globale  ideeën voor Aken en omgeving, Milaan, Leipzig: daarvoor zijn er nog geen voorbereidingsgroepen. Ook een nieuwe versie van de excursie met klassiekers (auto’s, geen gebouwen) wordt genoemd.

We hopen vooral op voorstellen van onze jonge leden, die indien gewenst met hulp van de vele ervaren rotten een excursie bedenken en organiseren: verras AetA met originele voorstellen: “waarom heb ik daar niet aan gedacht!” 

Harrie van Helmond (harrie@vanhelmondarchitecten) en Paul Vlok (paul@archifox.nl)

\"\" \"\" \"\"

 

Publicatiecategorie

Laatste publicaties