Studiereis Nairobi 4 t/m 9 februari 2024

In 2019 zijn twintig leden van Architectura et Amicitia naar Nairobi gereisd. Hoe is het er vijf jaar later? Op verzoek van velen die deze reis hebben gemist heeft Janfrans van der Eerden een programma van één week opgesteld in februari 2024, waar je naast bezoeken aan interessante gebouwen ook de stad Nairobi als geheel leert kennen. Wij gaan deze stad dus wederom van vele kanten bekijken. Ook deze excursie is een initiatief van Janfrans van der Eerden, maar staat nu helemaal los van het genootschap Architectura et Amicitia. De kosten inclusief vliegreis, hotel, maaltijden en binnenlands vervoer zijn begroot op ongeveer € 2.600,- per persoon. 

Informatie- en inschrijfavond 4 oktober 19.30 uur in Amersfoort

Op woensdagavond 4 oktober zijn we welkom op het kantoor van Zeep Architects and Urban Designers in Amersfoort. Hier zal Janfrans het programma toelichten, aangevuld met beelden en verhalen van zijn voorgaande reizen naar Kenia. Jan Poolen, die mee was met de reis van 2019 zal deze avond ook enthousiast over zijn ervaringen vertellen. 

Heb je de vorige excursie gemist, schrijf je in als geïnteresseerde en kom naar de informatie- en inschrijfavond op 4 oktober om 19.30 uur aan de Nijverheidsweg-Noord 40A, 3812 PM Amersfoort (ZEEP Architects and Urban Designers)

Stuur voor de aanmelding een mail naar: 

xander@bureau-a.nl

Je ontvangt dan ook een pdf met meer informatie over deze studiereis

Publicatiecategorie

Laatste publicaties