Presentatie Forum #1 11 maart 2018

SAVE THE DATE: zondagmiddag 11 maart, Academie van Bouwkunst Amsterdam
presentatie
Forum #1 – De Hal

“Als het huis een universum is,
wat is de hal van het huis dan?”

Graag nodigt de redactie u uit om op zondag 11 maart aanwezig te zijn bij de presentatie van Forum – De Hal. Deze editie beschouwt de vele gezichten van de hal met bijdragen van diverse architecten, schrijvers, dichters, beeldmakers en fotografen.

De Hal is de eerste editie van de nieuwe reeks waarin we met het huis als basis op zoek gaan naar de relevantie van architectuur voor het dagelijks leven. De nieuwe reeks van het tijdschrift Forum (2018 – 2022) verkent de architectuur als culturele opgave. Verschillende ruimtes van het huis vormen daarin de gids.

Op zondag 11 maart in de middag in Amsterdam presenteren we het nummer De Hal. Machiel Spaan geeft een toelichting op de thematiek van de reeks en van dit nummer. Op muzikale wijze wordt de hal ten gehore gebracht. En we gaan met schrijvers en beeldmakers in gesprek over de betekenis van de hal. Het definitieve programma volgt.

We zien u graag bij de presentatie om een exemplaar op te halen!

De redactie,

Machiel Spaan, Madeleine Maaskant, Elsbeth Ronner, Luuk Kramer, Bart de Baets en Sandra Kassenaar.

Geef je nu op voor deelname via de online agenda!

 

Publicatiecategorie

Laatste publicaties

    • Tuin huis Heeswijk

    Nieuw lid

    Het timmermansambacht had al op jonge leeftijd mijn interesse. Een schuur waar ik in mijn kindertijd spelend mee aan het bouwen was, werd een afstudeerproject aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam. Tussen 1998 en 2008 was ik werkzaam bij MVSA architecten.

    Nieuw lid

    Mijn naam is Corinne Schrauwen. Ik ben opgeleid als architect (TU Delft) en heb in die rol mogen bijdragen aan vele toonaangevende gebouwen. Wat ik leuk vind aan bouwen is dat je met verschillende mensen, van architect tot bouwvakker, iets tastbaars maakt waar je samen trots op bent.