Opening AetA schetstentoonstelling Delft 30 maart

Schetsen is een wezenlijk onderdeel van de praktijk van architecten, stedenbouwkundigen en landschapsarchitecten. Schetsen zijn de inspiraties, gedachten, ideeën en plannen van de ontwerper op papier. Schetsen zijn nooit echt weg geweest, maar staan nu weer volop in de belangstelling. Ook in het onderwijs. De tentoonstelling bestaat uit reisschetsen, concepten en presentatie schetsen.

Aan de  tentoonstelling doen 60 architecten, stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten en studenten mee. Er is prachtig materiaal verzameld en het belooft een bijzondere  tentoonstelling te worden met de thema's Herinnering, Idee en Presentatie. Verder zijn er specials van Robbie Cornelissen,  Mikel van Gelderen, Adriaan Geuze, Liesbeth van der Pol en een hommage aan de onlangs overleden architect Gunnar Daan.

De opening van de tentoonstelling op 30 maart om 17 uur wordt gecombineerd met een lezing van Jeanne Dekkers. Lezing & borrel na afloop vinden plaats in de Oosterserre (met de oranje trap) van de Faculteit Bouwkunde.

BEKIJK HIERNAAST DE UITNODIGING===============================================>
(Je kan op het bestand klikken om te openen cq te downloaden)

MELD JE NU AAN VOOR DE OPENING

De workshop op 7 april draagt bij aan een extra verdieping en van het thema schetsen en staat onder leiding van Robbie Cornelissen, een kunstenaar die werkzaam is op het raakvlak van architectuur en kunst. www.robbiecornelissen.nl

MELD JE NU AAN VOOR DE WORKSHOP

Deelnemers:
Adriaan Geuze, Bas Liesker, Carlijn Kingma, Cees Dam, Chen Yun-Shin, Diederik Dam, Frank Roodbeen, Fecianti, Fridjof van den Berg, Frits Palmboom, Gé van der Pol, Gerrit Smienk, Gijs Hooft Graafland, Gunnar Daan, Haiko Meijer, Hans Duyvendak, Hans Wagner, Helga Snel, Herman Hertzberger, Jan Benthem, Jan Brouwer, Jan Klomp, Jan Verbeek, Jan, Richard Kikkert, Jeanne Dekkers, Jo Coenen, John Körmeling, Joris Deur, Joris Molenaar, Jos Beijnen, Kees Kristiaanse, Lars Courage, Liesbeth van der Pol, Lin Wei-Yun, Loes Verhaart, Lulia Sirbu, Maarten Min, Machiel Spaan, Magdalini Papadam, Manon Pattynama, Marlies Rohmer, Maurice Nio, Mikel van Gelderen, Minke Wagenaar, Niek van Vugt, Paul Achterberg, Paul de Ley, Paul Mijksenaar, Pero Puljiz, Rebeca Rabello, Robbie Cornelissen, Rop van Loenhout, Roy Bijhouwer, Ruth Visser, Sanjana Ahmed, Sjoerd Soeters, Stefan Gall, Teake Bouma, Tijmen Ploeg, Vicent Babes

We hopen jullie te zien op de opening.

Met hartelijke groet,

Fridjof van den Berg
Loes Verhaart
Francisca Benthem

Downloads

Publicatiecategorie

Laatste publicaties

    • Tuin huis Heeswijk

    Nieuw lid

    Het timmermansambacht had al op jonge leeftijd mijn interesse. Een schuur waar ik in mijn kindertijd spelend mee aan het bouwen was, werd een afstudeerproject aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam. Tussen 1998 en 2008 was ik werkzaam bij MVSA architecten.

    Nieuw lid

    Mijn naam is Corinne Schrauwen. Ik ben opgeleid als architect (TU Delft) en heb in die rol mogen bijdragen aan vele toonaangevende gebouwen. Wat ik leuk vind aan bouwen is dat je met verschillende mensen, van architect tot bouwvakker, iets tastbaars maakt waar je samen trots op bent.