Online Architectuur Quiz zaterdag 6 maart 16.30-17.30

Wie was de eerste vrouw die een Pritzker Prize won? Wie maakte de tekening voor de cover van Delirious New York? In welk jaar richtte AetA de Academie van Bouwkunst op?

Test jouw kennis over architectuur tijdens de grote AetA Online Architectuur Quiz, gepresenteerd door architour. We spelen live via TEAMS op zaterdag 6 maart om 16.30 uur. Er zijn 60 multiple choice vragen met veel muziek, filmclips en live voice-over.

Deelname is gratis!

Alles wat je nodig hebt is een computer of tablet (om de vragen te zien) en een smartphone (om te antwoorden).

Je kunt je inschrijven op de AetA website.

De beste speler ontvangt als prijs een exemplaar van de DOM Publishers Edition, een box met architectuurgidsen van 21 steden.

Publicatiecategorie

Laatste publicaties

    • Tuin huis Heeswijk

    Nieuw lid

    Het timmermansambacht had al op jonge leeftijd mijn interesse. Een schuur waar ik in mijn kindertijd spelend mee aan het bouwen was, werd een afstudeerproject aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam. Tussen 1998 en 2008 was ik werkzaam bij MVSA architecten.

    Nieuw lid

    Mijn naam is Corinne Schrauwen. Ik ben opgeleid als architect (TU Delft) en heb in die rol mogen bijdragen aan vele toonaangevende gebouwen. Wat ik leuk vind aan bouwen is dat je met verschillende mensen, van architect tot bouwvakker, iets tastbaars maakt waar je samen trots op bent.