NYC24HRS Protocol inschrijving

AetA gaat op 13 & 14 mei 2011 voor 24 uur naar New York. Eerder waren Rotterdam, Berlijn en Barcelona aan de beurt. De organisatie is in handen van Friso Broeksma en Hans Ophuis.

aankondiging en inschrijving

Leden kunnen zich aanmelden op de website vanaf zondag 2 januari 2011 12:00 uur (wintertijd) Hierbij zal ook een digitaal inschrijfformulier worden toegevoegd. Als 4 weken later zich niet voldoende leden zich hebben aangemeld, dan staat de inschrijving ook open voor introducés. Betaling binnen 14 dagen (dus voor 16 januari op de rekening van AetA ontvangen) en verzending van het digitale aanmeldformulier binnen dezelfde periode maakt de aanmelding definitief.

omvang

Het maximaal aantal deelnemers is 25. Friso en Hans vallen buiten deze telling, maar betalen wel mee. De volgorde per 02/2011/12:00 uur bepaalt wie meegaat. Door de webbeheerder kunnen datum en tijdstip exact worden bepaald. Let op: de volgorde op de lijst op de site geeft niet de volgorde van aanmelding aan.

marathon

De organisatie volgt de formule van de NY Marathon. Iedereen regelt zelf reis, verblijf en verzekeringen. De prijs voor deelname dekt alleen de 24 uur, al is het handig om onderweg nog wat zakgeld mee te nemen.

formule

NYC24HRS is nadrukkelijk geen architectuurreis. Het gaat om de achterkant, onderkant en zijkant van de stad. Gebouwen kan iedereen daarvoor en daarna gaan zien. Tips voor geheime plekken zijn altijd welkom.

eenmalig

Hans en Friso gaan geen tweede versie organiseren. Natuurlijk staat het eenieder vrij om dat wel te doen, er rust geen patent op.

communicatie

Friso: friso@broeksma.nl 06-25031311
Hans: hans@ophuis.net 06- 83258249

Publicatiecategorie

Laatste publicaties