zo 20 januari 2013
| Nieuwjaarprogramma VillAetA@LEVSarchitecten

Start/aanvang:

00:00

Einde:

23:45

Maximaal aantal deelnemers

100

Op 20 januari is de nieuwjaarsbijeenkomst en wordt georganiseerd door LEVS architecten, Marianne Loof, Adriaan Mout en Jurriaan van Stigt. Het programma start op de Cruquiusweg 111D en zal ook op de Cruquiusweg eindigen. Er wordt voor de middag een bus georganiseerd zodat we ook echt gezamenlijk op pad zullen gaan op deze nieuwjaarsbijeenkomst. Bovendien kunnen de projecten dan ook worden toegelicht in de bus. We rijden naar Weesp voor een bezoek aan het wijkje Leeuwenveld, daarna naar Bussum voor een bezoek aan woningen en appartementen van het plan Koster en het kantoorgebouw Dudok langs het drukke spoor, onderdeel van het Spoorzone Zuid plan. Afsluitend rijden we naar het St. Ignatiusgymnasium in Amsterdam Zuid om uiteindelijk bij de Amsterdamse vestiging van de Harbourclub op de Cruquiusweg gezamenlijk te borrelen.

Er zijn in principe maximaal 50 plaatsen beschikbaar in de bus, maar als er meer aanmeldingen zijn zullen we dat natuurlijk aanmoedigen, want we willen het nieuwe jaar goed beginnen en zorgen dat er zoveel mogelijk leden dit jaar inspirerend kunnen laten beginnen. Geen overbodige luxe lijkt ons in deze tijd.

De nieuwe leden uit 2012 zullen zich met een Pecha Kucha voorstellen. En er zal een tipje van de sluier over het nieuwe FORUM 03 opgelicht worden want deze valt vlak na de excursie bij iedereen in de bus.

 

 

Vanaf heden kan iedereen zich inschrijven.

 

Programma

 

12.00-12.30 Inloop, champagne en een broodje

12.30-12.35 Toost nieuwe jaar!

12.35-13.00 Introductie over LEVS

13.00-14.00 Pecha kucha nieuwe leden

14.00-17.00 Met de bus langs vier projecten van LEVS (Leeuwenveld in Weesp, Koster en Kantoor Dudok in Bussum en St. Ignatiusgymnasium in Amsterdam)

17.00-18.00 Borrel in de Harbourclub op de Cruquiusweg

 

Voor de route beschrijving naar LEVS architecten kijk hier

 

Er is voldoende parkeerruimte op het terrein, maar het bureau is ook goed bereikbaar met de fiets. Voor het openbaar vervoer adviseren wij, om tram 7 of 14 te nemen naar de halte Insulindeweg. Het is dan nog wel een kleine 15 minuten lopen naar de Cruquiusweg 111D.