Nieuwe leden

Er zijn weer een hoop nieuwe leden die zich de komende tijd zullen voorstellen, ook zijn er nog steeds een hoop leden die de afgelopen jaren lid zijn geworden maar zich nog niet het achterste van hun tong, of ziel , hebben laten zien... kortom Amici hierbij een oproep om dit alsnog te doen ... en bij deze alvast een goed voorbeeld .

Dick Baggerman

Ik ben Dick Baggerman, 52 jaar en in 1983 afgestudeerd aan de (toen nog) T.U. te Delft.

Sindsdien heb ik gewoond en gewerkt in Rotterdam, Londen (1989- 1991,oa Aukett ass) en Maastricht ( 1992-1998, Swinkels. Passchier architekten).

Momenteel werk ik sind 1999 bij Kraaijvanger. Urbis (wederom) in Rotterdam en ben ik project-architekt van de nieuwbouw bestuurscentrum van de Rabobank[plaatje]images/dick3.jpg[/plaatje]

in Utrecht, de renovatie van concertgebouw de Doelen in Rotterdam en het plein met fietsenstalling ( 5000 stuks) aan de Westzijde van het nieuwe station van Utrecht.

Tevens werk ik aan een woontoren met een vertikaal parkeersysteem nast de Willemsbrug in Rotterdam.

Ik heb me al twee jaar gelden aangesloten bij AetA om ondermeer met vakgenoten deel te nemen aan excursies en andere aktiviteiten van AetA.

Echter, door allerei sportverplichtingen en werkzaamheden ben ik nu ( april 2009) pas in de gelegenheid om echt mee te doen.

Publicatiecategorie

Laatste publicaties