Nieuwe (jonge) leden werven

 • Mies van der Rohe, jonger en ouder

AetA zoekt nieuwe leden, we groeien graag als club. We hebben het eerder al genoemd dat we dit graag doen door jonge architecten, stedenbouwers en landschapsarchitecten te betrekken bij de excursies die we organiseren. Aangezien we deze lente weer starten met het organiseren van deze excursies nemen we ook graag jonge aspirant leden mee om hen te laten zien wat wij doen en wie wij zijn. Daarom bieden we bij elke excursie de mogelijkheid aan leden om een student of jonge collega architect mee te nemen. We bieden hiervoor 3 plekken aan bij elke excursie. De extra kosten zijn dan voor het lid dat deze introducee mee brengt. Mocht je iemand mee willen nemen, informeer dan even vooraf bij de organisatie van de excursie of voor hem of haar nog een plekje is. Zij zijn van harte welkom.

Publicatiecategorie

Laatste publicaties

  • Tuin huis Heeswijk

  Nieuw lid

  Het timmermansambacht had al op jonge leeftijd mijn interesse. Een schuur waar ik in mijn kindertijd spelend mee aan het bouwen was, werd een afstudeerproject aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam. Tussen 1998 en 2008 was ik werkzaam bij MVSA architecten.

  Nieuw lid

  Mijn naam is Corinne Schrauwen. Ik ben opgeleid als architect (TU Delft) en heb in die rol mogen bijdragen aan vele toonaangevende gebouwen. Wat ik leuk vind aan bouwen is dat je met verschillende mensen, van architect tot bouwvakker, iets tastbaars maakt waar je samen trots op bent.