Nieuw lid: Victor Verhagen

Victor werd jongstleden lid van AetA en stelt zich voor:

Ik ben Victor Verhagen (1982), een ondernemende architect uit Rotterdam.
Samen met mijn partner heb ik mijn eigen buro, LAGADO architects, waarbij we ons richten op speelse architectuur, waarin gebruiksaanleidingen en multifunctionaliteit centraal staan. Mijn specialisatie is skateparken en skatebare openbare ruimte. Daarnaast werk ik bij RoosRos Architecten, met name aan onderwijs en interieuropgaven.
Mijn blik op architectuur en mijn interesse in gebruiksaanleidingen in ontwerp is deels gevormd door mijn interactie met de stad als skateboarder, iets dat ik nog regelmatig doe. Daarnaast ontvlucht ik juist graag de stad om te golfsurfen of duik ik mijn kelder in om eigen surfboards te 'shapen' van schuim en polyester.
Van AetA verwacht ik een gezellige en informatieve club mensen te ontmoeten die ieder op hun eigen manier met architectuur bezig is en dit net als ik graag met anderen willen delen.

Voor AetA zou ik een excursie kunnen organiseren over skaten in de openbare ruimte, bestaande uit hoogstaande architectonische plekken en enkele obscure achterafplekken in Rotterdam.
In april/mei opent een nieuw waterplein in Tiel van de Urbanisten waarvoor ik een skatebaar gedeelte heb ontworpen, hier zou ik wellicht samen met de Urbanisten een excursie naartoe kunnen organiseren.

Ook zou ik graag bijdragen aan een Forum, de thema's openbare ruimte, ontwerpen voor gebruikers, multifunctionaliteit en ontwerpaanleidingen zijn mijn primaire interesse.

www.facebook.com/lagadoarchitects

www.lagadoarchitects.com (currently under construction)

interview DeArchitect.nl over skaten en openbare ruimte:

bijdrage architectuurfestival ZigZagCity 2014:
 

\"\"

ZitZatCity

\"\"

Eashouse

Publicatiecategorie

Laatste publicaties

    • Tuin huis Heeswijk

    Nieuw lid

    Het timmermansambacht had al op jonge leeftijd mijn interesse. Een schuur waar ik in mijn kindertijd spelend mee aan het bouwen was, werd een afstudeerproject aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam. Tussen 1998 en 2008 was ik werkzaam bij MVSA architecten.

    Nieuw lid

    Mijn naam is Corinne Schrauwen. Ik ben opgeleid als architect (TU Delft) en heb in die rol mogen bijdragen aan vele toonaangevende gebouwen. Wat ik leuk vind aan bouwen is dat je met verschillende mensen, van architect tot bouwvakker, iets tastbaars maakt waar je samen trots op bent.