Nieuw lid: Rafal Tarczynski

Rafal Tarczynski werd jl. lid van AetA. Hij stel zich voor.

Mijn naam is Rafal Tarczynski. Ik kom uit Polen. Op dit moment studeer ik op bouwkunde afdeling aan TU Delft. Al lang hou ik me bezig met allerlei soorten tekeningen en schilderijen -sinds ik een klein kind was.

Wat mijn tekenopleiding betreft ben ik eerst begonnen met het artistieke tekenen met houtskool en een potlood om expressie te laten spreken. Pas daarna ging ik meer constructieve kant op. Ik zat bij een tekenschool Domin in Polen, waar ik geïntroduceerd ben in het tekenen met construeren van objecten, schetsen van geometrie, architectuur, auto's enz. Toen is er ook mijn grote passie voor de waterverf ontstaan. Het kwam door een van mijn tekendocenten- Bartlomiej Koter, die een grote invloed op mijn ontwikkeling heeft gehad.

Ik heb regelmatig elke week geschilderd over verschillende thematieken. Ik wilde tekenen wat mij fascineerde en dat kon van een klein horloge tot een gigantische wolkenkrabber zijn. Dat is wat ik zo leuk van het tekenen vind, het biedt eindeloze mogelijkheden. Ik experimenteer graag met nieuwe technieken.

Publicatiecategorie

Laatste publicaties