Nieuw lid Nicola Panetta

Nicola Panetta werd jongstleden lid van AetA. Hij stelt zich kort voor: "De reden dat ik graag lid wil worden is dat ik mijn kennis en ervaring graag met anderen wil delen en ook van anderen wil leren. Ik ben een Italiaanse architect. Ik heb 20 jaar geleden heb ik 2 jaar in Nederland gewerkt bij meerdere architectenbureaus in Amsterdam en in Utrecht. Ik woon in Nederland, heb hier verschillende opdrachtgevers. Daarnaast werk ik ook voor Italiaanse opdrachtgevers. Op mijn website vind je een aantal projecten waaraan ik heb gewerkt."

Publicatiecategorie

Laatste publicaties

    • Tuin huis Heeswijk

    Nieuw lid

    Het timmermansambacht had al op jonge leeftijd mijn interesse. Een schuur waar ik in mijn kindertijd spelend mee aan het bouwen was, werd een afstudeerproject aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam. Tussen 1998 en 2008 was ik werkzaam bij MVSA architecten.

    Nieuw lid

    Mijn naam is Corinne Schrauwen. Ik ben opgeleid als architect (TU Delft) en heb in die rol mogen bijdragen aan vele toonaangevende gebouwen. Wat ik leuk vind aan bouwen is dat je met verschillende mensen, van architect tot bouwvakker, iets tastbaars maakt waar je samen trots op bent.