Nieuw lid: Laurens Boodt

Recentelijk is Laurens Boodt lid geworden van AetA. Hij stelt zich voor.

De slaapkamer uit mijn jeugd had uitzicht op Kinderdijk. De vlakken en lijnen van de polder en sterke vormen van de molens hebben mij altijd gefascineerd. Na de TU Delft (architectuur, 2008) heb ik bij Artgineering gewerkt aan stedenbouwkundige opgaves in Nederland en België. Sinds 2015 werk ik als zelfstandig architect, aan gebouwen en openbare ruimtes, waarin bewoners en gebruikers een eigen plek kunnen vinden. Door de koppeling tussen binnen en buiten probeer ik mensen te stimuleren om de openbare ruimte te gebruiken, om zo een gemeenschap te creëren. Daarbij probeer ik doormiddel van sterke beeldtaal de fantasie van bewoners en gebruikers te prikkelen.

\"\" Begraafplaats Crooswijk

 

\"\" De Woonterp

 

\"\" Schloss Charlottenhof

Publicatiecategorie

Laatste publicaties

    • Tuin huis Heeswijk

    Nieuw lid

    Het timmermansambacht had al op jonge leeftijd mijn interesse. Een schuur waar ik in mijn kindertijd spelend mee aan het bouwen was, werd een afstudeerproject aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam. Tussen 1998 en 2008 was ik werkzaam bij MVSA architecten.

    Nieuw lid

    Mijn naam is Corinne Schrauwen. Ik ben opgeleid als architect (TU Delft) en heb in die rol mogen bijdragen aan vele toonaangevende gebouwen. Wat ik leuk vind aan bouwen is dat je met verschillende mensen, van architect tot bouwvakker, iets tastbaars maakt waar je samen trots op bent.