wo 27 juni 2012
| Lezing UN Studio over Mercedes Museum

Start/aanvang:

00:00

Einde:

23:45

Maximaal aantal deelnemers

12

Op woensdagavond 27 juni 2012 om 20.00 is er een lezing en discussie over het Mercedes Museum in Stuttgart van de architect Ben van Berkel. De lezing zal verzorgd worden door Arjan Dingsté, associate director van UN Studio. De aanleiding voor deze avond is het bezoek tijdens de AetAutobahn-excursie. De deelnemers, waaronder een aantal dat kritisch tegenover het werk van Van Berkel stond, waren erg onder de indruk van dit museum.

Voorafgaand aan de lezing zijn beelden van het museum te zien, gemaakt door AetAutobahn-deelnemers. Zo kan Arjan Dingsté zien wat in onze ogen karakteristiek is qua beeld in dit museum. De achterliggende gedachte hierbij is dat wij met een andere blik naar het museum kijken dan de architect

De oldtimers waarmee gereisd is zullen eveneens in beeld komen. Natuurlijk wordt er ook een lekker glaasje wijn geserveerd.

De avond is geïnitieerd door Fridjof van den Berg.
Locatie: de studio/garage van Francisca en Jan Benthem, Generaal Vetterstraat 57, Amsterdam die met de bijzondere auto's van Jan een perfecte ambiance biedt.