Joke Budding-Fels

Joke Budding-Fels
2 november 1942 - 2 december 2008

Geschokt door het abrupte einde aan het leven van Joke wil ik haar gedenken. Joke was een sociale, warme vrouw met een centrale rol in haar familie en vriendenkring. Daarnaast was zij een interieurarchitecte pur sang, een vakvrouw, met gevoel voor de tijdgeest. Kho Liang Ie stond aan de basis van haar opvatting over het vak. De sociale en beroepsmatige wereld liepen in elkaar over in het prachtige huis op de Plantage Muidergracht.

Joke sloeg graag haar vleugels uit. Ze was trouw in haar deelname aan bijeenkomsten en excursies van de BNI en AetA. De tocht door Peru samen met Rob was haar laatste reis.

We wensen Rob veel kracht toe en zien hem komend jaar graag in ons midden.

Namens AetA
Mieke Poot

Publicatiecategorie

Laatste publicaties

    • Tuin huis Heeswijk

    Nieuw lid

    Het timmermansambacht had al op jonge leeftijd mijn interesse. Een schuur waar ik in mijn kindertijd spelend mee aan het bouwen was, werd een afstudeerproject aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam. Tussen 1998 en 2008 was ik werkzaam bij MVSA architecten.

    Nieuw lid

    Mijn naam is Corinne Schrauwen. Ik ben opgeleid als architect (TU Delft) en heb in die rol mogen bijdragen aan vele toonaangevende gebouwen. Wat ik leuk vind aan bouwen is dat je met verschillende mensen, van architect tot bouwvakker, iets tastbaars maakt waar je samen trots op bent.