Inschrijving Open! Low Budget Excursie naar Ljubljana, 22-26 april 2016

De inschriving voor de AetA Low Budget Excursie naar Ljubljana, Slovenië in de periode van vrijdag 22 april tot dinsdagochtend 26 april 2016 is geopend. Ga naar de agenda en schrijf u in.

Een excursie die inzicht geeft in de Sloveense architectuur, landschaps- en stedebouw. Onze reisdoelen zijn de steden Ljubljana, Kranj en Bled. Met natuurlijk het huis en de bibliotheek Josef Ple?nik maar ook andere generaties Sloveense architecten (zoals Edvard Ravnikar, Sadar+Vuga, Ofis, Perovi?& Bevk). Er kunnen maximaal 30 deelnemers mee; reis gaat door vanaf 15 inschrijvingen.

Programma:
Op vrijdagmiddag, zaterdag en zondag (deel vrij programma) zijn we in Ljubljana. Zondagavond reizen we naar Kranj, daar hebben we twee nachten geboekt in Hotel Creina van architect Edvard Ravnikar. Op maandag bekijken we een aantal projecten in Kranj en in Bled. Vervoer ter plekke: lopen, bus, taxi, mogelijk fietsen.

Accommodatie:
We slapen twee nachten in Ljubljana hotel Park en twee nachten in Kranj hotel Creina. Kosten zijn gebaseerd op tweepersoonskamers. Wij stellen voor dat inschrijvers een AetA-roommate zelf zoeken via de inschrijflijst of dat voor inschrijving afspreken. Geef de duo's dan aub door aan de organisatie. Geen roommate? Dan wordt een eenpersoonskamertoeslag in rekening gebracht.

Indicatie kosten:
We gaan uit van verblijfskosten (2-persoonskamer met ontbijt), gezamenlijke maaltijden en vervoer in Slovenië van totaal 300-350€.
1-persoonskamer ongeveer 150€ meerkosten. Low Budget betekent geen reisbureau maar zelforganisatie door ons en de deelnemers. De deelnemers moeten desgewenst individueel reisverzekeringen afsluiten.

Vluchten:
De deelnemers boeken zelf hun vlucht naar Ljubjana (vanaf 140€, Adria airlines), en zijn dus vrij om langer te blijven en de gunstigste luchthaven te kiezen.
Voorbeeld voor de heenvlucht: 22 april 11:00 uur van Amsterdam of 10:05 uur van Brussel naar Ljubljana
Voorbeeld voor de terugvlucht: 26 april 7:30 uur van Ljubljana naar Amsterdam of 7:40 uur naar Brussel 

Inschrijving:
Inschrijven tussen 1 december en 1 januari 2015, dit wordt met een Plakaat aangekondigd op 1 december. Inschrijving is pas geldig na een aanbetaling van 50€ op giro NL18INGB0000088839 van GENOOTSCHAP ARCHITECTURA ET AMICITIA ovv 'Ljubljana ACHTERNAAM'. Bij 15 inschrijvers krijg je bericht dat de excursie doorgaat en instructies over de betaling van de excursiekosten. Dan pas is het zinvol je vliegreis boeken. Introducés kunnen naar rato mee vanaf 15 inschrijvingen. Na 1 januari wordt je dan verder door ons geïnformeerd.

Organisatie:
Wijnand Looise en Madeleine Steigenga, begeleid door Harrie van Helmond namens het bestuur
 

Publicatiecategorie

Laatste publicaties