Inschrijving excursie M4H gebied Rotterdam 9 dec a.s geopend

AetA excursie M4H gebied Rotterdam, zaterdag 9 december 2017

M4H (Merwe4Haven) is een havengebied in transitie naar een stadswijk met creatieve bedrijvigheid en gemengde woonmilieu’s. Het is al jaren de habitat van o.a. Joep van Lieshout, GroupA en Studio Daan Roosegaarde. De gemeente Rotterdam is betrokken bij deze dynamische ontwikkeling waarbij hoog ingezet wordt op het aantrekken van innovatieve bedrijven. Het gebied kent naast oude energiecentrale en gashouder ook een paar bijzondere bouwwerken met hoogwaardige architectuur uit de jaren vijftig, zoals de Citrusveiling en de Oranjelijn vertrekhal.

Idee: Joke Vos Organisatie: Ieke Frankenmolen, Victor Verhagen en Paul Vlok

SCHRIFJ JE NU ONLINE IN

\"\" \"\"\"\" \"\"    \"\"  \"\"\"\"  \"\"  \"\" \"\"  \"\"

Publicatiecategorie

Laatste publicaties

    • Tuin huis Heeswijk

    Nieuw lid

    Het timmermansambacht had al op jonge leeftijd mijn interesse. Een schuur waar ik in mijn kindertijd spelend mee aan het bouwen was, werd een afstudeerproject aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam. Tussen 1998 en 2008 was ik werkzaam bij MVSA architecten.

    Nieuw lid

    Mijn naam is Corinne Schrauwen. Ik ben opgeleid als architect (TU Delft) en heb in die rol mogen bijdragen aan vele toonaangevende gebouwen. Wat ik leuk vind aan bouwen is dat je met verschillende mensen, van architect tot bouwvakker, iets tastbaars maakt waar je samen trots op bent.