How will we live together ?!

Het is als weer 2,5 jaar geleden dat wij in Milaan waren. De mensen die mee waren met de excursie kennen hem wellicht, Paul Vlok.  Onderstaand een leuke uitnodiging van Paul! 

Milaan en Italië in het algemeen hebben mij niet losgelaten en ik heb een lezingen reeks opgezet in samenwerking met het Istituto Italiano di Cultura in Amsterdam. Het is een reeks van 4 lezingen, waarin ik steeds een collega uit een Italiaanse stad uitnodig. Samen met een Nederlandse architect spreken zij over een actueel thema. 

Over twee weken is alweer de tweede lezing in de reeks: How will we live together?! op vrijdag 24 juni, 17.00-19.00. Ik nodig jullie van harte uit daarbij aanwezig te zijn in Amsterdam.

Het thema van de tweede avond is Re-set en zal transformaties en renovaties van instituties in onze steden belichten.Hoe kunnen we omgaan met bestaande architectuur en tegelijk aansluiten bij de actuele verworvenheden van deze tijd en vooruitkijken.

Architect Cristiana Chiorino uit Turijn zal een lezing geven met de titel: Museums in Turin, from après-FIAT to après-ski. Dat belooft wat! De Nederlandse architect Inez Tan van Office Winhov, geeft een lezing met de titel: Analogy of the existing en zal ingaan op de renovatie en transformatie van het Holocaust museum.Na de lezingen is er gelegenheid tot vragen en discussie en er is prosecco!

De volgende ochtend, zaterdag 25 juni om 10.00 uur, organiseer ik een gratis excursie in Amsterdam met hetzelfde thema. Wij kunnen bij hoge uitzondering de bouwplaats van het Holocaustmuseum bezoeken met architect Inez Tan. Inschrijving kan na de lezingen. Goed schroeisel is een voorwaarde. Helmen wordt voor gezorgd. Het volledige excursie programma zal op vrijdag 24 juni bekend worden gemaakt na de lezingen.

Het programma is engelstalig en gratis. 
Adres: Keizersgracht 564 Amsterdam
Kom alsjeblieft luisteren en discussiëren en neem een (A&A) vriend/in mee.

Registreren kun je op de website van het Istituto Italiano. 
https://iicamsterdam.esteri.it/iic_amsterdam/it/gli_eventi/calendario/20...

Spero che ci vediamo presto!  
(Ik hoop dat wij elkaar binnenkort zien)

Paul Vlok

Publicatiecategorie

Laatste publicaties