Het jaarprogramma is gepresenteerd

Op de nieuwjaarsbijeenkomst, feitelijk de eerste villAetA, is het eerste jaarprogramma gepresenteerd van het nieuwe bestuur. Er zijn een aantal VillAetA's gepland waarvan de inhoud nog een verrassing is. ook zal het komende jaar een aantal discussie bijeenkomsten worden gehouden waarvan een zeker zal gaan over het nieuwe centrum van Hoofddorp. Ook zijn er een aantal excursies aangekondigd. In ieder geval zal het Ruhrgebiet onveilig gemaakt worden door de Amice van AetA en gaat de excursie naar Noorwegen in juni door. Aangekondigd zijn voor in het najaar de excursie naar "pays Dogon Mali" en ergens in 2010 staat China op het programma. Er zijn stevige plannen om Forum frequenter uit te brengen maar zeker is dat er voor de dag van de architectuur een nieuw nummer ligt. En zoals duidelijk is zal het komende jaar niet alleen de website verder worden uitgebouwd maar zal ook de Plakkaat onder handen worden genomen.

Publicatiecategorie

Laatste publicaties

    • Tuin huis Heeswijk

    Nieuw lid

    Het timmermansambacht had al op jonge leeftijd mijn interesse. Een schuur waar ik in mijn kindertijd spelend mee aan het bouwen was, werd een afstudeerproject aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam. Tussen 1998 en 2008 was ik werkzaam bij MVSA architecten.

    Nieuw lid

    Mijn naam is Corinne Schrauwen. Ik ben opgeleid als architect (TU Delft) en heb in die rol mogen bijdragen aan vele toonaangevende gebouwen. Wat ik leuk vind aan bouwen is dat je met verschillende mensen, van architect tot bouwvakker, iets tastbaars maakt waar je samen trots op bent.