Gezocht: archiefmateriaal van AetA (na 2005)

Het bestuur wil een inventarisatie maken van het archiefmateriaal (van na 20005) dat onder de leden beschikbaar is. Stuur voor 15 december een mail naar elsbethronner@gmail.com met de volgende gegevens:
– geschatte hoeveelheid archief uitgedrukt in ordners of verhuisdozen.
– vermoedelijke inhoud van het archief: excursieverslagen, notulen, financiële verantwoording, jaartallen.

In 2015 vierde AetA feest: het genootschap bestond 160 jaar. Inmiddels gaan we richting het volgende lustrum en traditiegetrouw grijpt AetA dit moment aan om de activiteiten, publicaties en andere noemenswaardige dingen die gepasseerd zijn vast te leggen in een publicatie. Om een goed overzicht te krijgen, roept het bestuur leden op om door te geven welk archiefmateriaal u in uw bezit heeft.

Na de inventarisatie zullen we nagaan wat de vervolgstappen zijn.

Publicatiecategorie

Laatste publicaties

    • Tuin huis Heeswijk

    Nieuw lid

    Het timmermansambacht had al op jonge leeftijd mijn interesse. Een schuur waar ik in mijn kindertijd spelend mee aan het bouwen was, werd een afstudeerproject aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam. Tussen 1998 en 2008 was ik werkzaam bij MVSA architecten.

    Nieuw lid

    Mijn naam is Corinne Schrauwen. Ik ben opgeleid als architect (TU Delft) en heb in die rol mogen bijdragen aan vele toonaangevende gebouwen. Wat ik leuk vind aan bouwen is dat je met verschillende mensen, van architect tot bouwvakker, iets tastbaars maakt waar je samen trots op bent.