zo 13 mei 2012
| Festival Verdichten, verdunnen

Start/aanvang:

00:00

Einde:

23:45

Maximaal aantal deelnemers

0

Een ode aan Hans Asselbergs

Hans Asselbergs, de Haarlemse componist en musicus die speciaal voor het AetA lustrum in 2005 het muziekstuk Trillende Grond componeerde overleed op 14 mei 2007. Vijf jaar later wordt door stichting Grasland in samenwerking met de Haarlemse Philharmonie, als ode aan Asselbergs, het festival Verdichten, verdunnen georganiseerd. Het festival zal in mei 2012, precies vijf jaar na zijn overlijden, plaatsvinden. Centraal staan de concerten in de Philharmonie en de Grote of St. Bavokerk, een expositie in de Vishal en de presentatie van een monografie over het werk van Hans Asselberg.

Vanwege onze mooie herinneringen aan Trillende Grond dat tijdens het lustrum door AetA-leden is uitgevoerd en omdat we deze ode aan Hans Asselbergs een mooi idee vinden, heeft het AetA-bestuur bij uitzondering besloten een bijdrage te leveren voor het festival. Als tegenprestatie krijgt AetA 10 toegangskaarten met 50% korting.

zo 13 mei 2012 – 14.30u Philharmonie & Grote of St.Bavo Kerk & Grote Markt & Vishal in Haarlem.

De toegangskaart geeft ook toegang bij de speciale bijeenkomst en boekpresentatie na afloop van dit evenement.

Inschrijven

Op maandag 12 maart, om 12:00u wordt de inschrijving geopend. De eerste 10 leden die zich aanmelden op de website kunnen voor € 12,50 deelnemen aan dit bijzondere festival.