Even voorstellen

Mijn naam is Paul Tesser, tot architect gevormd in Delft, waar ik in 2001 ben afgestudeerd. 

Bij diverse bureaus, met hun verschillende kwaliteiten, binnen gekeken, om in 2006 mijn eigen bureau te beginnen. Gecharmeerd van de betrokkenheid en het enthousiasme van de particuliere opdrachtgever, en geïnspireerd door hun onbevangenheid, beweeg ik me veel binnen deze doelgroep. Daarnaast mag ik me graag bezighouden met transformaties en kleinschalige (her)ontwikkelingen. 
Naast mijn bureau heb ik me jaren ingezet voor de BNA, met name Kring Centrum, en mag ik momenteel deel uitmaken van een welstandscommissie voor Mooisticht.

Erg blij word ik bijvoorbeeld van de Amsterdamse School, Dudok, Luis Barragan en Tadao Ando.

à bientôt!

Publicatiecategorie

Laatste publicaties

    • Tuin huis Heeswijk

    Nieuw lid

    Het timmermansambacht had al op jonge leeftijd mijn interesse. Een schuur waar ik in mijn kindertijd spelend mee aan het bouwen was, werd een afstudeerproject aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam. Tussen 1998 en 2008 was ik werkzaam bij MVSA architecten.

    Nieuw lid

    Mijn naam is Corinne Schrauwen. Ik ben opgeleid als architect (TU Delft) en heb in die rol mogen bijdragen aan vele toonaangevende gebouwen. Wat ik leuk vind aan bouwen is dat je met verschillende mensen, van architect tot bouwvakker, iets tastbaars maakt waar je samen trots op bent.