Even voorstellen

 • Schets stadscampus VU-Zuidas (masterplan en supervisie)
 • Prinses Irenebrug Beatrixpark Amsterdam (ontwerp Paco Bunnik / Cyrus Clark)

Mijn naam is Paco Bunnik. Na een studie Bouwkunde aan de TU Delft ben ik vanaf 1999 in verschillende werkverbanden ruim tien jaar werkzaam geweest als architect. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar de Gemeente Amsterdam, Dienst Ruimtelijke Ordening, waar ik nu zo’n 14 jaar werk. Voor de gemeente Amsterdam werk ik op het kruisvlak tussen stedenbouw-landschap-architectuur-kunst met ook steeds meer aandacht voor niet alleen het ruimtelijke maar ook het sociale, vanuit de rol van hoofdontwerper/supervisor. Momenteel voor Zuidas en de Bijlmer. Ik sluit me graag aan bij AetA en zie uit naar inspiratie, ontmoeting en waar kan een eigen bijdrage. 

Publicatiecategorie

Laatste publicaties

  • Tuin huis Heeswijk

  Nieuw lid

  Het timmermansambacht had al op jonge leeftijd mijn interesse. Een schuur waar ik in mijn kindertijd spelend mee aan het bouwen was, werd een afstudeerproject aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam. Tussen 1998 en 2008 was ik werkzaam bij MVSA architecten.

  Nieuw lid

  Mijn naam is Corinne Schrauwen. Ik ben opgeleid als architect (TU Delft) en heb in die rol mogen bijdragen aan vele toonaangevende gebouwen. Wat ik leuk vind aan bouwen is dat je met verschillende mensen, van architect tot bouwvakker, iets tastbaars maakt waar je samen trots op bent.