EUROPEAN DESIGN AWARD 2022

Zoals reeds tijdens de jaarvergadering op 2 juli is gecommuniceerd; 

Dana Dijkgraaf, die het grafisch ontwerp voor Appendix 2 over de Geschiedenis van AetA 2006-2020 heeft gemaakt, heeft haar nominatie voor dit boekwerk in de categorie Annual Report weten te verzilveren. De jury bestaat uit een internationaal gerenommeerd gezelschap met o.a. redacteuren van design vakbladen, curator en hoofd van het Estonian Museum of Applied Art and Design, historici en journalisten. De European Design Awards zijn in 2007 in het leven geroepen om de kwaliteit van Europees communicatiedesign te tonen, te vieren en te bevorderen. De prijs is een samenwerking tussen
Europee designmedia en instanties, waaronder de BNO.

Publicatiecategorie

Laatste publicaties

    • Tuin huis Heeswijk

    Nieuw lid

    Het timmermansambacht had al op jonge leeftijd mijn interesse. Een schuur waar ik in mijn kindertijd spelend mee aan het bouwen was, werd een afstudeerproject aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam. Tussen 1998 en 2008 was ik werkzaam bij MVSA architecten.

    Nieuw lid

    Mijn naam is Corinne Schrauwen. Ik ben opgeleid als architect (TU Delft) en heb in die rol mogen bijdragen aan vele toonaangevende gebouwen. Wat ik leuk vind aan bouwen is dat je met verschillende mensen, van architect tot bouwvakker, iets tastbaars maakt waar je samen trots op bent.