DE TUIN ALS KAMER VAN HET HUIS

De redactie van Forum onderzoekt in tien nummers het wonen in de tijd. In ieder nummer komt een specifieke ruimte aan bod. Na de hal, keuken, technische ruimte, woonkamer, werkkamer en galerij is nu de tuin aan de beurt. In ieder nummer wordt de ruimte ondervraagt door architecten, historici, kunstenaars, schrijvers en fotografen.
 
In Forum Tuin onderzoeken we de tuin als kamer van het huis, een gecondenseerde plek als onderdeel van het wonen. Als item in het nummer willen we een ideeën verzamelen over hoe deze tuin, als kamer van het huis eruit kan zien.
 
We vragen jou om een bijdrage in beeld, een schets of een tekening, met een korte omschrijving (max 20 woorden). Alle beelden samen vormen een beeldverhaal in Forum
Dit kan tot 30 april naar m.spaan@m3h.nl
 
Machiel Spaan
Luuk Kramer
Like Bijlsma

Publicatiecategorie

Laatste publicaties

    • Tuin huis Heeswijk

    Nieuw lid

    Het timmermansambacht had al op jonge leeftijd mijn interesse. Een schuur waar ik in mijn kindertijd spelend mee aan het bouwen was, werd een afstudeerproject aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam. Tussen 1998 en 2008 was ik werkzaam bij MVSA architecten.

    Nieuw lid

    Mijn naam is Corinne Schrauwen. Ik ben opgeleid als architect (TU Delft) en heb in die rol mogen bijdragen aan vele toonaangevende gebouwen. Wat ik leuk vind aan bouwen is dat je met verschillende mensen, van architect tot bouwvakker, iets tastbaars maakt waar je samen trots op bent.