Budgetexcursie Maastricht, Luik, Aken, maart 2017

Vooraankondiging budgetexcursie naar Maastricht, Luik, Aken, voorjaar 2017

René Thijssen bereidt een mooie excursie voor naar het drielandengebied Maastricht, Luik, Aken.

De te bezoeken projecten moeten nog worden bepaald maar de eerste ideeën zijn:
Maastricht: woonhuis Mathieu Bruls, Hedge House van Wiel Arets en het Eifelgebouw op het Sphinxterrein, Braaksma en Roos. In Luik zouden we parels in de oude binnenstad kunnen bezoeken, wellicht toch nog even kijken hoe vuil het wit van stationsgebouw Calatrava inmiddels is, maar zeker ook de uitbreiding van het museum van Moderne kunst door Rudy Ricciotti. Tot slot gaan we naar Aken o.a. de universiteit (de grootste van Duitsland) waar gigantisch gebouwd wordt.

Datum: We denken aan een lang weekend, bijv. van 10 t/m 12 maart of 17 t/m 19 maart.

Wil je mee, laat ons iets weten, dan kunnen we met de keuze van projecten en de datum rekening houden met je wensen.

Om het low budget te houden zoeken we overnachting op “normale” én goedkope plekken. Vervoer met eigen auto, dus carpoolen.

Reacties naar: Harrie van Helmond, h.v.helmond@vanhelmondzuidam.nl, 0612963964

Publicatiecategorie

Laatste publicaties

    • Tuin huis Heeswijk

    Nieuw lid

    Het timmermansambacht had al op jonge leeftijd mijn interesse. Een schuur waar ik in mijn kindertijd spelend mee aan het bouwen was, werd een afstudeerproject aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam. Tussen 1998 en 2008 was ik werkzaam bij MVSA architecten.

    Nieuw lid

    Mijn naam is Corinne Schrauwen. Ik ben opgeleid als architect (TU Delft) en heb in die rol mogen bijdragen aan vele toonaangevende gebouwen. Wat ik leuk vind aan bouwen is dat je met verschillende mensen, van architect tot bouwvakker, iets tastbaars maakt waar je samen trots op bent.