BLOG: AE 9/11 Truth, lezing Richard Gage

Geachte collega-architecten en ingenieurs,

De Amerikaanse architect Richard Gage, lid van het American Institute of Architects (AIA), geeft in juni een aantal lezingen in Europa. Naast presentaties op de Universiteit van Cambridge en bij het Royal Institute of British Architects in Londen zal hij ook in Rotterdam en Amsterdam een optreden verzorgen.

Gage is oprichter van de non-profit organisatie ’Architects and Engineers for 9/11 Truth.’ Samen met meer dan 1.500 geverifieerde architecten en ingenieurs vraagt hij om een diepgaand en onafhankelijk onderzoek naar de oorzaken van de verwoesting van de drie WTC-torens op 11 september 2001 in New York.

In zijn lezing ‘Blueprint for Truth: Explosive Evidence’ komt een aantal wetenschappelijke bewijzen naar voren dat aantoont dat de officiële rapporten onvoldoende verklaren waarom de gebouwen zijn ingestort op de manier zoals ze deden. De asymmetrische beschadigingen door de inslagen van de vliegtuigen en de daaropvolgende branden kunnen, volgens hem, onmogelijk de oorzaak zijn van de complete en symmetrische desintegratie van de torens. Loodrecht naar beneden en met een vrije-valsnelheid in de richting van de meeste weerstand.

Residu van hoogwaardig explosief materiaal dat onlangs op wetenschappelijke wijze is aangetoond in zorgvuldig bewaarde stofmonsters van het WTC, rechtvaardigt nog sterker de vraag of de huidige officiële verklaring wel volstaat.

Om u een evenwichtig programma te garanderen zal na de presentatie een debat met een onafhankelijke deskundige worden georganiseerd. Het is een unieke gelegenheid om zèlf te kunnen vaststellen wat er waar zou kunnen zijn van zijn visie op één van de meest bepalende gebeurtenissen van deze eeuw.

U bent van harte welkom!

Met vriendelijk groet,

ir. Wico Valk, architect
AE911Truth Nederland

Data en locaties:

Rotterdam:
Vrijdag 24 juni 2011
aanvang 17:00 uur
(zaal open om 16:00 uur)
De Dépendance, Schieblock
Schiekade 189, Rotterdam

Amsterdam:
Zaterdag 25 juni 2011
aanvang 15:30 uur
(zaal open om 15:00 uur)
De Verdieping, TrouwAmsterdam
Wibautstraat 127, Amsterdam

Nadere details over aanbevolen (kleine) donaties volgen.

Meer informatie kunt u vinden op de website: www.ae911truth.org

Laatste publicaties