vr 14 oktober 2022
Excursie | Urban sketching Zaanstad

 • tekening Anneke Vervoort
  Lockhal Tilburg

 • tekening Anneke Vervoort
  spoorzone Tilburg

 • tekening Anneke Vervoort
  Den Bosch

 • tekening Anneke Vervoort
  Lockhal Tilburg

Start/aanvang:

09:30

Einde:

17:00

Organisator

Maximaal aantal deelnemers

15

De workshop is een samenwerking van de gemeente Zaanstad en AetA en vindt plaats  in het ateliergebouw van ‘Varen in de Zaanstreek’, Westzijde 74 B in 1506 EG Zaandam.

Anneke Vervoort zal deze dag het urban sketching begeleiden. Hiernaast zijn al inspirerende tekeningen van Anneke te zien!  Tekenmateriaal zal aanwezig zijn, maar je mag natuurlijk ook zelf je schetsboek meenemen. Wil je je tekeningen (ongeschonden) mee naar huis nemen, dan is het meebrengen van een schetsmap wel een aanrader. 

Het doel van de workshop is om schetsen te maken in een vrij te kiezen vorm met Zaanstad als motief.  Het thema van de workshop is ‘Zaanse identiteit en imago’. Dat sluit ook aan bij de conferentie ter ere (van het afscheid) van Sjoerd Soeters en Frits Palmboom op 27 oktober 2022. Mathias zal uitleggen wat het afscheid van Sjoerd Soeters en Frits Palmboom met deze excursie te maken heeft.....

Er wordt  gezorgd voor lunch en een borrel, aangeboden door de gemeente Zaanstad. Gemeente Zaanstad heeft inmiddels al 8 plekken gereserveerd, schrijf je snel in want het aantal inschrijvingen is beperkt!

Dagindeling:

09:30 uur ontvangst met koffie en thee, inleiding schetstechnieken door Anneke Vervoort

10:00 uur 1e sessie

13:00 uur lunch en bekijken werk

14:00 uur 2e sessie 

16:00 borrel en bekijken werk

17:00 einde

 

Gerelateerde activiteiten