zo 24 januari 2016
| AetA Nieuwjaarsbijeenkomst 2016

Start/aanvang:

00:00

Einde:

23:45

Maximaal aantal deelnemers

100

Schrijf je in voor de Nieuwjaarsbijeenkomst op zondag 24 januari. Dit jaar vind de bijeenkomst plaats in Haarlem, de sfeervolle hoofdstad van Noord-Holland, waar een aantal nieuwe parels zijn gemaakt.

De start is bij het ABC Architectuurcentrum met een officieel gedeelte, met een ontvangst van Gabriël Verheggen een introductie op het jaarprogramma door Joke, een introductie van de nieuwe leden en een inleiding van de Haarlemse stadsbouwmeester Max van Aerschot. Daarna wandelen we door de stad langs het Noord-Hollands Archief verbouwd door Happel Cornelisse Verhoeven Architecten met een rondleiding door Ninke Happel. We vervolgen onze route onder leiding van Max langs het brugwachtershuis van Marjolein van Eig, waar we ook even naar binnen kunnen om uiteindelijk op het Raak terrein bij de Jopenkerk uit te komen voor een borrel.

Doe stevige schoenen aan en neem een paraplu mee.

Programma:

13.00 – 13.30u inloop met koffie en thee
13.30 diverse presentaties
14.15 pauze
14.30 inleiding op Haarlem door Max van Aerschot
15.00 wandeling langs Noord-Hollands Archief, brugwachtershuis en door Haarlem
17.15 – 17.30u start borrel

Parkeren kan bij de Jopenkerk of bij parkeerplaats De Kamp. Vanaf het station is het ABC Architectuurcentrum 15min lopen.

Het ABC Architectuurcentrum opent om 12.00u, zodat het mogelijk is voor aanvang van de AetA bijeenkomst de tentoonstellingen te bekijken. Zie voor meer informatie: http://www.architectuurhaarlem.nl/