AetA Lelimangesprek Architectuur / Kunst 22 maart 2017

AetA Lelimangesprek: convergeren > < divergeren, architectuur en de samenleving

AetA maakt via zijn activiteiten het vakgebied relevanter en tegelijk concreter. 

Het jaarprogramma 2017 van AetA speelt in op twee actuele bewegingen. Ons vakgebied beweegt zowel naar binnen als naar buiten. Naar binnen, naar de kern van het vak, het ambacht en de (bouw)kunsten. En naar buiten, met aandacht voor de maatschappelijke en vitale rol die architectuur in de samenleving vervult.

In een serie van vier gespreksavonden komen de thema’s Kunst, Ambacht, Samenleving en Vitaliteit aan de orde. Per avond zullen twee sprekers het thema presenteren waarna een discussie met de leden gemodereerd zal worden                  

                        Woensdag 22 maart, 20.00-22.30

                        Amsterdam Studio Benthem 

                        Generaal Vetterstraat 57

Thema:            Architectuur / Kunst

Sprekers:         Rianne Makkink, Studio Makkink & Bey

                        Bruno Doedens, SLEM

Meld je nu aan!

 

Publicatiecategorie

Laatste publicaties

    • Tuin huis Heeswijk

    Nieuw lid

    Het timmermansambacht had al op jonge leeftijd mijn interesse. Een schuur waar ik in mijn kindertijd spelend mee aan het bouwen was, werd een afstudeerproject aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam. Tussen 1998 en 2008 was ik werkzaam bij MVSA architecten.

    Nieuw lid

    Mijn naam is Corinne Schrauwen. Ik ben opgeleid als architect (TU Delft) en heb in die rol mogen bijdragen aan vele toonaangevende gebouwen. Wat ik leuk vind aan bouwen is dat je met verschillende mensen, van architect tot bouwvakker, iets tastbaars maakt waar je samen trots op bent.