Aanmelding open voor Chili excursie

Beste Chili-liefhebbers,

Al eerder was er een AetA-reis naar Chili aangekondigd, in het najaar van 2017. Daar kwamen veel positieve reacties op zodat we nu de inschrijving kunnen gaan openen. Er zijn zó veel belangstellenden dat we wellicht twee groepen moeten maken, daarom ook 2 tijdvakken voor de reis:

van 10 tot 23 oktober 2017

en

van 7  tot 20 november 2017.

Beiden groepen hebben vooralsnog hetzelfde programma behalve als de voorbereidingsgroep andere ideeën heeft.

De eerder opgegeven kosten voor deze reis zijn uiteraard nog niet definitief maar geven een goede indicatie. Hoe eerder we reserveren hoe lager de kosten kunnen worden. Ook hier kan de voorbereidingsgroep over meebeslissen, uiteraard. De kosten van deze reis bedragen globaal euro 3000 (vlucht, verblijf, plaatselijk vervoer, entree’s en gids).  Tzt komt er een nauwkeurige definitieve prijs waarbij we uiteraard gaan proberen om op een lager bedrag uit te komen.

We willen graag dit jaar nog (laten we zeggen vóór  de kerst) een definitieve opgave van wie er, wanneer (2 tijdstippen), mee wil gaan. Introducees zijn welkom zolang het past binnen het maximaal aantal reizigers.

Als die aanmeldingen binnen zijn bekijken we of er inderdaad genoeg aanmeldingen zijn voor 2 groepen en of die groepen ongeveer even groot zijn.

De aanmelding is pas definitief door betaling van een deel van de kosten, Euro 300, op het rekeningnummer van AetA, ten name van aanbetaling Chilireis 2017.

Boekingen van vlucht en hotels zullen na de jaarwisseling gebeuren. Degenen die zich aangemeld hebben ontvangen dan de definitieve reisgegevens en het moment van betaling van deze kosten.

Degenen die eerder willen gaan of langer willen blijven: uiteraard kan dat, dat passen we in.

Dus:

 1. Wie er mee wil meldt zich aan bij Harrie van Helmond met opgave van de gewenste reisperiode en betaalt een bedrag aan van euro 300 (op de rekening van AetA). Inschrijven en betalen kan tot 24 december 2016. Volgorde van inschrijving is van belang indien er teveel belangstellenden zijn.
   
 2. Wie mee wil helpen met het maken van programma en reisgids, meldt zich via email bij Harrie van Helmond. Manuel Toledo (de gids) zal deze groep voorzien van uitgebreide info over architecten, projecten, reismogelijkheden enz

De online aanmelding via de site is over enkele dagen mogelijk. Er komt een plakkaat nieuwsbrief naar je toe.

Publicatiecategorie

Laatste publicaties

  • Tuin huis Heeswijk

  Nieuw lid

  Het timmermansambacht had al op jonge leeftijd mijn interesse. Een schuur waar ik in mijn kindertijd spelend mee aan het bouwen was, werd een afstudeerproject aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam. Tussen 1998 en 2008 was ik werkzaam bij MVSA architecten.

  Nieuw lid

  Mijn naam is Corinne Schrauwen. Ik ben opgeleid als architect (TU Delft) en heb in die rol mogen bijdragen aan vele toonaangevende gebouwen. Wat ik leuk vind aan bouwen is dat je met verschillende mensen, van architect tot bouwvakker, iets tastbaars maakt waar je samen trots op bent.