Nieuw lid: Patricia Ruisch

Patricia Ruisch is jongstleden lid geworden van AetA. Zij stelt zich voor:


Mijn naam is Patricia Ruisch, geboren op 1 november 1968.
In Utrecht studeerde ik Algemene Letteren en Kunstgeschiedenis. Na banen in de wereld van design, stedenbouw en architectuur, werd ik onderwijscoördinator bij de Academie van Bouwkunst Amsterdam. Ik ben verantwoordelijk voor de inhoud, de kwaliteit en de organisatie van de Masteropleidingen Architectuur, Stedenbouw en Landschapsarchitectuur.
Bij A et A hoop ik me te verdiepen in de Architectuur en de geschiedenis. Ik zet mijn kennis en contacten graag in om op termijn binnen A et A excursies te organiseren en discussies te leiden. Maar eerst wil ik jullie graag leren kennen.

Publicatiecategorie

Laatste publicaties

    • Tuin huis Heeswijk

    Nieuw lid

    Het timmermansambacht had al op jonge leeftijd mijn interesse. Een schuur waar ik in mijn kindertijd spelend mee aan het bouwen was, werd een afstudeerproject aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam. Tussen 1998 en 2008 was ik werkzaam bij MVSA architecten.

    Nieuw lid

    Mijn naam is Corinne Schrauwen. Ik ben opgeleid als architect (TU Delft) en heb in die rol mogen bijdragen aan vele toonaangevende gebouwen. Wat ik leuk vind aan bouwen is dat je met verschillende mensen, van architect tot bouwvakker, iets tastbaars maakt waar je samen trots op bent.