Nieuw lid: Suzanne Nobels

Jongstleden werd Suzanne Nobels lid van AetA. Zij stelt zich hier voor.

Mijn naam is Suzanne Nobels (26), ik woon in Amsterdam en werk als projectmanager bij abcnova. Ik ben in 2014 afgestudeerd als bouwkundige bij de opleiding Bouwkunde op de Hogeschool van Amsterdam, afstudeerrichting Bouwtechnologie. Mijn overweging voor dit vak is dat ik impact wilde maken en iets tastbaars wil nalaten op deze wereld, waar ik mensen blij mee kan maken – de gebouwde omgeving biedt wat mij betreft een uitgelezen kans. De gebruiker centraal stellen en meenemen in het verhaal. Dit heb ik tevens in mijn afstudeeronderzoek, waarbij de bewoner handelingen moest verrichten om de adaptieve ingrepen mogelijk te maken voor een comfortabele omgeving.

Communicatie is essentieel om een boodschap over en verder te brengen en met die overtuiging heb ik samen met mijn compagnon Stichting BINT opgericht, dit staat voor Bridging Intelligence Now & Then. We streven hierbij het optimaliseren en organiseren van communicatie (en daarmee ervaring) tussen verschillende generaties en disciplines.

Dat is dan ook wat ik graag bij AetA verder zou willen ontdekken en brengen, in ruil daarvoor breng ik een bak vol energie en goed gevoel voor marketing, organisatie en communicatie mee. In mijn vrije tijd houd ik van sporten, festivals, zeilen, nieuwe plekken ontdekken (zowel in binnen- als buitenland), foto- en videobewerking en ben ik gek op dieren. Ik ben een nieuwe vlog-reeks begonnen: #trotsopwatwedoen, waarin ik meeloop met collega’s en andere vakrotten op de werkvloer.

Dus mocht iemand me graag willen laten zien wat hij/zij doet, laat het me weten! Een project waar ik op dit moment het meest trots op ben is Punt de Sniep in Diemen, een ontwikkeling van 202 appartementen. Ik heb er zin in en ontmoet jullie vast allemaal snel!

Publicatiecategorie

Laatste publicaties