Gezocht: nieuwe bestuursleden

Per 1 juli aanstaande zijn wij op zoek naar leden die geïnteresseerd zijn in een bestuursfunctie bij Genootschap Architectura et Amicitia. Wij hebben de volgende functies beschikbaar:

  • Voorzitter
  • Secretaris
  • Binnenlandse excursies

Onze huidige voorzitter, Irma van Oort, heeft aangegeven te willen stoppen met haar functie bij AetA. Jan Poolen, bestuurslid Buitenlandse excursies, heeft zich kandidaat gesteld voor deze functie. Zijn kandidaatstelling wordt ondersteund door het bestuur en wij zullen hem dan ook voordragen tijdens de ledenvergadering op 30 juni aanstaande.

Paul Vlok zal in zijn functie doorschuiven van Binnenlandse excursies naar Buitenlandse excursies, daarmee komt de functie voor binnenlandse excursies vrij.

Tevens heeft Nina Aalbers aangegeven haar functiewerkzaamheden als secretaris te willen neerleggen.

 

Vind jij het leuk om mee te werken aan de voorzetting en ontwikkeling van dit mooie Genootschap? Kan jij organiseren, inspireren en weet jij mensen te bewegen? Dan zijn we op zoek naar jou! Stuur ons een e-mail met jouw motivatie naar bestuur@aeta.nl en wellicht kunnen we jou als kandidaat voorstellen op 30 juni tijdens de ledenvergadering. Wil je meer weten over één van de functies, mail ons dan ook?

Tags

Laatste publicaties