Bestuurswisseling AetA

  • Irma van Oort

  • Nina Aalbers

  • Elsbeth Ronner

Al eerder werd aangekondigd dat er een bestuurswisseling aan zat te komen, zowel Irma, Nina als Elsbeth hadden aangegeven te willen stoppen met hun functie. Sinds dat moment zijn wij als bestuur druk bezig geweest met het vinden van een oplossing, de oplossing bleek dichterbij huis te vinden zijn. Wij zijn dan ook blij verheugd jullie mede te delen dat Jan Poolen onze nieuwe voorzitter wordt. Daarmee schuift Paul Vlok door naar Excursies Buitenland en hebben we een nieuw bestuurslid, Xander Arets, die Excursies Binnenland op zal pakken.Omdat Xander niet aanwezig kon zijn bij de Jaarvergadering heeft hij voor ons een filmpje gemaakt, deze is te zien via deze link: https://we.tl/t-x272aZ4bWZ (let op: beperkt te downloaden)

Onze nieuwe voorzitter heeft meteen een nieuwe blog geschreven over zijn aanstelling, lees hier verder.

Wij zijn nog steeds op zoek naar een secretaris. Interesse? Laat het ons weten via bestuur@aeta.nl.

 

Traditiegetrouw maakt Joost Swarte een prent voor vertrekkende bestuursleden, ook deze keer heeft hij dit weer op een enorm leuke en aansprekende manier gedaan.
Van boven naar beneden:

Irma van Oort (voorzitter 2016-2019)
Wij kennen Irma als een ontzettend harde werker, haar positie bij KCAP maakt dat ze ontzettend veel onderweg is. Vaak per trein of vliegtuig. In haar tijd als voorzitter heeft ze veel energie gestoken in het op de rit krijgen van de financiën samen met Juliëtte, is Forum nieuw leven ingeblazen en is de website in een nieuw jasje gestoken. Irma bedankt voor al je inzet, we hopen je nog vaak te zien bij onze bijeenkomsten. Irma gaf tevens als gedachte mee om iets te doen met 'Jong AetA', dit nemen wij mee in onze strategie bepaling. 

Nina Aalbers (secretaris 2017-2019)
Nina is een jonge architect die haar eigen bureau heeft in Rotterdam: Architectuurmaken. Zij werken aan toekomstbestendige gebouwen waarbij circulair bouwen vanzelfsprekend is. Zij bouwen met materialen uit de grondstoffenkringloop, waarbij afval niet meer gezien wordt als afval maar als bouwstenen voor de toekomst. Nina bedankt voor al je inzet en we hopen elkaar te blijven zien!

Elsbeth Ronner (secretaris 2014-2017, redactielid Forum 2017-2019)
Ondanks dat Elsbeth zich nog bezig blijft houden met de redactie van Forum en nog bezig is met de voorbereidingen van het AetA-archief aan de NAi, neemt ze wel afscheid van het bestuur waar ze 5 jaar deel van uit heeft gemaakt. Ook Elsbeth heeft haar eigen bureau, zij houden zichzelf bezig met narratieve architectuur. Daarbij staat het verhaal van de opgave centraal. We zullen haar scherpe en kritische blik missen bij het bestuur, maar hopen haar natuurlijk ook te blijven zien tijdens onze bijeenkomsten. Elsbeth bedankt!

 

 

 

Publicatiecategorie

Tags

Laatste publicaties