vr 6 maart 2020
Kraaijvanger Architects: oud en jong

Start/aanvang:

13:00

Einde:

18:00

Locatie

Rotterdam

Organisator

Maximaal aantal deelnemers

30

Met enige trots nodigen we jullie uit voor deel 2 & 3 van het nieuwe format: de drieluik-serie. Met deze serie diepen we op verschillende niveaus een onderwerp uit, de luiken geven ons inzicht in het verleden, het heden en kijken door naar de toekomst.

Op maandag 16 december hebben we afgetrapt met het eerste luik met als thema de verschillende generaties architecten van het bureau Kraaijvanger Architects uit Rotterdam. De locatie was het Volkskrantgebouw aan de Wibautstraat in Amsterdam.

 

Voor het tweede luik starten we met een inleidende lezing over het werk van de gebroeders Kraaijvanger door Ida jager in het Holbeinhuis aan de Coolsingel, zij is de auteur van het boek 'Herman en Evert Kraaijvanger, architectonische noblesse'. Hierna zullen we een aantal gebouwen bezoeken van het oeuvrevan Kraaijvanger. 

We sluiten de drieluik-serie: 'oeuvre Kraaijvanger Archtects, oude en jonge generaties bij elkaar' af met een bezoek aan het nieuwe kantoor van Kraaijvanger. Hier zal partner/architect David Hess het ontwerp van het kantoor toelichten en ons meenemen in de visie op de toekomst voor het bureau. 

 

De indeling van het programma volgt z.s.m.

 

Heb jij een idee voor een volgende drieluik-serie? Laat het ons weten via binnenland@aeta.nl 

Gerelateerde activiteiten